prijzen personal trainer
Tips, Training

Een personal trainer. Kosten noch moeite gespaard?

Een personal trainer. Kosten noch moeite sparen voor jouw gezondheid? Ontdek hieronder of het de inspanning waard is, of dat je portefeuille een blessure oploopt.

De pro’s van een personal trainer

Trainings- en voedingsschema op maat

Je personal trainer stelt samen met jou een persoonlijk trainingsschema op, dat helemaal afgestemd is op jouw lichaam en sportdoel. Een personal trainer kijkt naar verschillende aspecten bij het opstellen van je trainingsschema, zoals hoe vaak je wenst te trainen en hoe snel jij je doel wenst te bereiken. Ook zul je samen met jouw trainer een aangepast voedingsschema opstellen.

Motivator par excellence

Het is een uitdaging om jezelf gemotiveerd te houden in de gym. Een sessie overslaan lijkt dus aantrekkelijk. Dit behoort echter niet tot de mogelijkheden wanneer je een personal trainer aanstelt. Je hebt immers een afspraak met hem of haar om te komen sporten. Verder zullen zij jou ook blijven motiveren om te sporten. Een personal trainer. Kosten nog moeite worden gespaard.

prijzen personal trainer

De beste begeleiding

Met zijn kennis over het menselijk lichaam, sport en blessures geeft een personal trainer jou de begeleiding die je echt verdient. Wanneer een oefening iets te zwaar wordt, dan zoekt de personal trainer meteen naar een alternatief voor jou. Bovendien bespaar je ook tijd, aangezien je enkel oefeningen uitvoert die jou het meeste helpen.

Een personal trainer. Kosten en nadelen.

Trainer, heb jij wel een diploma?

De kwaliteit en betrouwbaarheid van een personal trainer is moeilijk vooraf te bepalen. Vraag naar zijn of haar referenties kies een personal trainer die bij jou past. Sommige trainers zullen bijvoorbeeld een schema opstellen dat niet goed overeenstemt met jouw doelen.

Blessure voor je portefeuille

Een personal trainer kan een flinke duit kosten. Je zult dus moeten afwegen of je de stap zet. Veel mensen boeken echter een opmerkelijke vooruitgang na ze een personal trainer aanstellen, bijvoorbeeld aan suikerpatiënten. Vaak kunnen ze hun medicatie verlagen of zelf stoppen.

Personal trainer? Persoonlijke beslissing

Naargelang jouw budget en gezondheidstoestand zul je een beslissing moeten maken om al dan niet een personal trainer aan te stellen. Er zijn voldoende voordelen. Helaas komen deze met de nodige nadelen. Een personal trainer. Kosten noch moeite sparen voor jouw gezondheid? Het is jouw persoonlijke beslissing.

Vorige Volgende

Gerelateerde berichten