accessoires voor je fiets
Outdoor, Tips

Must-have fiets-accessoires

Wil je beginnen met actief te fietsen, maar weet je nog niet goed wat je allemaal nodig hebt, dan kan deze blog over fiets-accessoires je hulp bieden. Buiten de verplichte accessoires zoals je voor- en achterlicht, een bel, witte, rode en oranje reflectoren, zijn er nog tal van andere extra fietsbenodigdheden die je leven op de fiets vergemakkelijken. Benieuwd? Lees snel verder!

Must-have fiets-accessoires

Smartphonehouder

We kunnen niet meer zonder onze smartphone… ook niet tijdens het fietsen. Een smartphonehouder is superhandig om je smartphone bij de hand te hebben om je activiteit en route te tracken.

Med- en toolkits

Een ongeluk is snel gebeurd, daarom is het handig om voorbereid te zijn met een med- en toolkit. Deze kan je gemakkelijk onder je zadel bevestigen.

must-have fiets-accessoires

Fietscomputer

Een fietscomputer is een handige tool om continu je snelheid, tijd, afstand en je hartslag te meten. Verder zijn deze vaak uitgerust met navigatie en kunnen ze je zelfs waarschuwen voor naderende auto’s. In sommige kan je zelfs een trainingsschema instellen. Ben jij iemand die dagelijks de fiets neemt naar het werk of ga je veel fietsen in je vrije tijd? Dan is deze tool een must-have!

Sportcamera en GoPro’s

Met een camera kan je jouw afgelegde weg vastleggen, hiervan een filmpje maken en dit op Instagram of Facebook plaatsen. Zo kan je delen met je vrienden hoe snel je fietst en welke weg je aflegt. Leuk, toch?

Fietskledij

Om comfortabel te fietsen heb je ook de nodige en gepaste kledij nodig. Fietstruitje, broekje met padkussen, fietshelm, … Het kiezen van fietskledij is van groot belang. Nog geen fietsuitrusting? Neem dan zeker een kijkje in onze store.

Fietshandschoenen en schoeisel

Heb je een gevoelige huid of vaak blaren aan je handen? Vermijd dit ongemak met fietshandschoenen. Korte of lange en het kleurtje zijn volledig te kiezen naar jouw smaak. Wil je ook geen blaren op je voeten? Dan moet je gepast fietsschoeisel dragen. Check deze blog hoe je pijnlijke blaren vermijdt!

Zoek je nog fietsuitrusting of wil je een compleet nieuwe look op de fiets? Neem dan zeker een kijkje in een van onze Sportarena-winkels voor de beste fiets-accessoires!

Vorige Volgende

Gerelateerde berichten